2024 NFL Week dos Kvote

Točnost napovedi se lahko razlikuje, zato se uporabljajo, ker so koristne informacije v nasprotju z obljubo vaše zadnje ocene. Zagotovo skrivna prednost izbire osebnih računalnikov NFL je objektivnost; znebijo se vpliva zasebnih idej na tehnike igranja. Nič nenavadnega ni, da se lastniki stavnikov odločijo za nedvomno sprevržene skupnosti, sicer udeleženci, kar lahko izkrivlja odločitve pri igranju.

  • Kljub temu so pred kratkim zamenjali Christiana McCaffreya in Robbieja Andersona, kar je precej zmanjšalo neprijetno ognjeno moč.
  • Od preprostih denarnih stav in stav, ki jih lahko dodate na igre tega tedna, do številnih terminskih stav na časovno identiteto, ste vse prednosti naše rezidenčne lige NFL zaščitili.
  • Sveži Giants poskušajo skupnosti NFL pokazati, da so kandidati in ne kandidati za prvoletnim glavnim svetovalcem Brianom Dabollom.
  • Vendar pa bom vozil z ljudmi Briana Dabolla, dokler si ne zagotovijo razloga, da tega ne storim.

Nova priložnost 4. tedna lige NFL je bila v realnem času, ker bo načrt NFL objavljen maja. 4. teden se obeta nov prijeten rekord stran od iger, ki so težje od divizijskih obračunov. Pet od 16 tekem enega v 4. tednu je bilo nekje med nasprotniki oddelkov, kar je pomenilo pomemben teden v zvezi z uvrstitvijo v diviziji za precej dobro 3. mesto v vaši skupini.

Okolju prijazni Bay Packers v ekipi Philadelphia Eagles Odds and Selections, prvi korak tedna

Sveži Chargerji nimajo nobenih širin, ki bi prihajale z druge lokacije blizu od a, ker se je Jefferson, še posebej z Mikeom Williamsom, odsotnim za sezone po stiski, ACL razdelil znotraj 3. koraka dneva. La je celo namesto nekdanjega srca The-Pro Coreyja Linsleyja, ki skupina stave-sportne.com prejdite na webovú stránku je postavila poškodovane na stran, ki imajo središče. Najnovejši Chargerji so na poti iz ponedeljkovega večernega poraza, tako da lahko novi Dallas Cowboys ena misel osupljivo običajna. La zmanjšanje zaostanka, vezana spletna igra od naslednje ene četrtine, pomaga Dallasu prinesti velik približno tri delne neposredne zadnje manjkajoče, ki imajo zapoznelo spletno igro napako, ki zapečati izid.

Igranje z možnostjo NFL, da bi stavili na mesec cuatro

bookie sports betting game

V tem, kar bi se lahko končalo navzgor, medtem ko je najboljša spletna igra vašega vikenda, novi Lions običajno usmerijo proti vzhodu, da bi « Appeal Town », v katerem Ravens izgubljajo čas čakanja. Od 4-2 naravnost, Baltimore dejansko koraka z najnovejšim AFC North, medtem ko ste v Detroitu poskusite 5-korak 1 na vrhu povsem novega NFC Northern. Morda je še prezgodaj, da bi lahko vzkliknili, vendar moram reči, da vidim, kateri turnir, ker je potencialni izpit Very Pan. Tudi ko je Tampa Bay leta 2023 razkrila svoj skupni rezultat, so bili veliko bolj dosledni v primerjavi z Atlanto. Preprosto, po mojem mnenju so številni hiper-športni Buccaneers za vašo varnost velik razlog za to.

Ottawa Redblacks iz ekipe Edmonton Elks Priložnost, izbori in vaše napovedi

Kvote lige NFL določajo, koliko denarja dobi velik hazarder, če ustvarijo pravilen nalet. Na primer, v primeru, da je vaša verjetnost donosnega poskusa ekipe +200, najnovejšemu hazarderju uspe priigrati 200$ na vašo odlično stavo 100$ (sicer 20$ na vašo izbiro dobrih 10$). Če je bila vaša možnost -200, pomeni, da bi bilo treba količino staviti, da bi lahko zaslužili sto $ (v tem primeru 200 $). Popolnoma nov dnevni red 7. tedna lige NFL v letu 2022 je poln odličnih tekem, nato pa vam ob koncu tedna posredujemo vse, kar morate vedeti.

Razpored za 16. dan NFL: Kaj je treba razumeti, igralna priložnost, zelo zgodnje sledi

Najnovejši razpored NFL za 7. teden vsebuje veliko pustolovščin, kot je tekma med Gamblingom in Jacksonville Jaguars. Seveda je bilo pravzaprav izjemno težko videti vse vidne dražljivke in zahvaljujoč Brownsom in morda/in/ali Jetsom se boste razstrelili. Vendar se je Jared Goff zgodovinsko boril zunaj, zlasti glede zahtev, ki bi jih lahko dobili v Baltimoru, ki se je začel v nedeljo. Nič Davida Montgomeryja, tako da lahko brez truda izvedete priložnosti za igro, ne bodo dovolili, da bi nekaj obojega, in res je veliko manj, če bi zločin Ravensov lahko postal veliko hujši, kot sem videl, ko grem nekaj tednov nazaj. Najnovejši Cowboys so v njem zbrali le 41 točk, tako da lahko tudi Chiefs izvedete enako. Novi načelniki v zadnjem času niso bili zanesljivi proti zapuščini.

Pomembno je upoštevati, da se nova vrstica premakne pred začetnim udarcem. V primeru, da se Lawrence ujema, se približa -2 in le povsem novi Jaguarji. Status povsem novega branilca lahko povzroči pomemben premik od dajanja. Jacksonville ne bi smel doseči veliko točk, da bi premagal najnovejše svetnike.Sveža uvrstitev Orleansa na končni tretjini vaše lige NFL v zadevah za vsako videoigro iz 18.dos.

Posts created 13167

Articles similaires

Commencez à saisir votre recherche ci-dessus et pressez Entrée pour rechercher. ESC pour annuler.

Retour en haut