NFL kvote, sledi, izbire, razmiki, najboljše stave, boljše napovedi za prvi korak dneva, 2022

Samo nekaj video iger je dejansko podloženih, ki imajo vsaj velik touchdown, na stroških, ki zapustijo 7 točk, da bi znova odšli v Cardinals. Najnovejši Bengali, ki so bili izpostavljeni premierju, dajejo vaših nekaj dni, odličen razpon -8,5 proti Patriotsom, ki ima odraslega, tako da lahko -9 v zgodnjih igrah. Raziščite newyorške športne stavnice, preden začnejo soditi o spletnih stavah. Minnesota je bila odlična 6,5-delna kreda večino poletja v zvezi s SuperBook’s NFL Month 0 priložnost poslovanja, reševanje za posedovanje kasnejšega dela od junija do sredine julija med -7.

  • Popolnoma novi Jetsi bodo morda ugotovili, da se je prvi štart Aarona Rodgersa začel, ko je družina premagala pisarniške tekmece, sveže Billse.
  • Vendar ne, zneski bi lahko predstavljali težavo, saj je njegova 16 družina v tej sezoni sedma med osmimi strokovnjaki, ki se borijo v karieri Community Lifestyle.
  • Oba, Gibbs in vi, se lahko spoti Jamesona Williamsa vedno izboljšata.
  • Skoraj najbolj zanimiva spletna igra lige NFL Few days 10 ima na voljo sveže Bay area 49ers in Jacksonville Jaguars.

Kljub temu, Popolnoma nova SuperBook odpre nove račune, ker je 10-točka prednostna v nasprotju z Raiders v polju NFL Day dos priložnost. BetMGM je od petka zvečer v celoti dosegel 38,5 na 40, nato pa se je znižal, tako da lahko v sredo sredi dneva dosežete 39,5.Novi Less than dobi 61 % stran od prehodov, medtem ko ste vi šestdeset % denarja na svežem Overju. TwinSpires v celoti preizkusite odlično kljukico 40, da vam pomaga 39,5, ki ima 52 % podaj za Over/56 % denarja na Under.

William hill šport | Nfl Mvp možnost: stavite na preboj Anthonyja Richardsona

Njegova edina skrb je najnovejše nategnjeno tele, ki ga je utrpel v izobraževalnem taborišču. Bojevniški QB Deshaun Watson je dejansko grozen za vaše Brownse pred letom dni in bi vam moral povedati, da se je bistveno izboljšal, če bo Cleveland pokazal poštene sezone. V prvi stopnji meseca ima popolno tekmo, saj ima Houstonova dodatna ekipa nekaj začetnikov novincev. Novi Teksašani niso mogli tekmovati z najnovejšimi Colti v zadnjih 12 mesecih, saj so dosegli presežek v 62 korakih 3 glede na srečanja nekaj. Letos se bodo spet trudili upočasniti zmagovalca lige NFL, Jonathana Taylorja. Za poseben dan v soboto zvečer Cimini dejansko zmanjšuje Witta Jr. iz Kansas City Royals.

NFL Gossip: Brandon Aiyuk je zahteval zamenjavo od 49ers

Opozorite tudi na ponudbe, ustvarjene pred prvo vašo sezono NFL, kadar koli spletna mesta za športne stave resno poskušajo najti nove stranke. Popolnoma novi Philadelphia Eagles so poskrbeli za william hill šport ekipo, ko so se lani pomerili z novimi Detroit Lionsi, in zabeležili odlično zmago s 44-6. Philadelphia je pohitela, da bi imela 236 metrov, kar je bilo še osem napadov Detroita. Popolnoma novi Eagles lahko iščejo naslednjo prevladujočo predstavo v primeru, da organizacije pravokotne ali znotraj dobrega povratnega dvoboja na konec tedna v razporedu prvega dne NFL. Detroit poskusi z odličnim 5,5-section underdogom v trenutnem prvem koraku meseca NFL možnosti med Caesars Sportsbook, eno od mnogih velikih razporeditev NFL ta teden. Philadelphia je okrepila napad z vse večjim superzvezdnikom. Odličen.J.

william hill šport

Boba Martina, največjega ustvarjalca kvot, so pozneje vprašali o tem. Trdil je, da je zapuščina zvabila veliko stav iz obeh vogalov, sredstva za vaše gospodinjstvo so zagotovljena. Za Super Bowl boste verjetno videli veliko potez znotraj priložnosti in se boste razvijali. Ne samo zaradi zunanjih predmetov, ki so pomembni za skoraj vsako drugo izkušnjo lige NFL, kljub temu se zdi, da se je povečanje zaradi igralcev na srečo zdelo nekaj drugega turnirja. Koliko zaigranega denarja je dejansko astronomsko veliko, drug drugega na internetu in zunaj njega. Primarni stavni segmenti NFL poskusite odpreti 2 popolna meseca med vajinim dvobojem, samo v primeru, da se popolnoma nova Awesome Bowl dejansko začne.

Dobrih 100 $ stave na novo ustvarjanje Houston Texansa plačajo 8.000 $, ko osvojijo čisto nov Very Dish. Tukaj je začetna stava 100 $ vključena v uspešno izplačilo. Tukaj morajo sveži Patrioti zmagati z najmanj 8 stvarmi (več 7,5), da lahko porabijo stavo na nove Patriote.

Številka rešitve zapuščine je prav tako brez življenja, vendar denarna razpršitev teče dos/korak 1 v Tennessee. Vendar pa so vsi levi na razponu, ki imajo sedeže skoraj 4/1.korak in denar skoraj 5/1. Kot poskusite resnico v torek med BetMGM, je celoten na dvainštirideset kljub temu prinaša akcijo nekaj sredstev.

Posts created 13167

Articles similaires

Commencez à saisir votre recherche ci-dessus et pressez Entrée pour rechercher. ESC pour annuler.

Retour en haut